PRODUK HOT SALE

  • Stainless Steel Wire(Mesh Weaving)

    Kawat Baja Tahan Karat (Tenun Jaring)

    Kawat baja tahan karat nduweni daktilitas sing apik, kekuatan tarik sing dhuwur lan tahan suwe, keluwesan dhuwur, tahan abrasi lan tahan karat, diameter seragam, permukaan sing mulus, warna sing cerah, lsp. Kawat Baja Tahan Karat (Tenun Jala) Parameter: Diameter kawat: φ0,10-φ4,00 mm Bahan kelas: 304, 304L, 316, 316L, 201, 202, 301, 302, lsp. Standar: ASTM, GB, DIN, JIS Kekuwatan tarik: 600N/mm2-800N/mm2 Aplikasi: 70% kabel anil hidrogen Yuze Stainless Steel biasane ditrapake ing ...

  • Stainless Steel Wire(Flexible Hose Media)

    Kawat Baja Tahan Karat (Media Selang Fleksibel)

    Fitur: Kawat baja tahan karat nduweni daktilitas sing apik, kekuatan tarik sing dhuwur lan tahan suwe, keluwesan dhuwur, tahan abrasi lan tahan karat, diameter seragam, permukaan sing mulus, warna sing cerah, lsp. Kawat baja tahan karat Parameter: Diameter kawat: φ0,10-φ4,00 mm Bahan kelas: 304, 304L, 316, 316L, 201, 202, 301, 302, lsp. Standar: ASTM, GB, DIN, JIS Kekuatan tarik: 600N /mm2-800N/mm2 Kawat baja tahan karat Aplikasi: Yuze Stainless Steel kawat anil hidrogen digunakake minangka fleksibel...

  • Stainless Steel Wire Mesh

    Kawat Baja Tahan Karat

    Kawat baja tahan karat wis akeh digunakake ing kimia, petrokimia lan eksplorasi minyak, transportasi, industri nuklir, energi, tekstil, aeroangkasa, elektronik, kertas farmasi pangan lan sektor industri liyane, ing wilayah tartamtu utawa bisa uga ora dadi bahan logam sing bisa diganti. Kajaba iku, baja sta-nless sub-bolong lan dekoratif lan gampang kanggo ngresiki lan sifat antbakterial, ing sektor con-sumer wis digunakake digunakake, kayata construction lan dekorasi, kitc ...

  • Stainless Steel Square Woven Mesh

    Jaring Tenun Persegi Stainless Steel

    Stainless Steel Square Woven Mesh utamane kalebu biasa Plain / Twill Weave Mesh; kisaran saka 1mesh kanggo 635mesh; "Tensile Bolt" Kain Bolting; Crimped Mesh lan Welded Mesh. Biasa Plain / Twill Weave Mesh lan "Tensile Bolt" Bolting Cloth biasane kanggo aplikasi industri. Kabeh kontrol kualitas Square bolong adhedhasar ASTM E 2016-15 Standar lan bahan mentah adhedhasar standar ASTM A580-14. Bahan baku Kelas: 304, 304L, 316, 316L, 430, lsp. Panggunaan umum ing macem-macem aplikasi: · Ukuran...

  • Stainless Steel Dutch Wire Mesh

    Stainless Steel Dutch Wire Mesh

    Yuze ngasilake kain kawat khusus kanggo nyukupi kabutuhan filtrasi klien. Bolong panyaring tenunan Walanda nyedhiyakake kapabilitas filtrasi sing unggul kanggo macem-macem aplikasi, kalebu saringan tekanan, bahan bakar lan cairan kanggo industri aerospace, petrokimia, farmasi, pertambangan lan perawatan banyu limbah. Baja tahan karat tahan panas, asam, karat lan nyandhang. Amarga karakteristik kasebut, bolong stainless steel digunakake ing pertambangan, kimia, panganan, minyak bumi, obat-obatan, lan liya-liyane.

  • Stainless Steel Five Heddle Weave Mesh

    Stainless Steel Lima Heddle Weave Mesh

    Stainless Steel Five Heddle Weave Mesh nyedhiyakake bukaan persegi panjang. Desain unik bolong iki bisa mbantu nambah sifat saluran lan aliran. bolong iki uga duwe lumahing Gamelan ing sisih siji, kang digunakake digunakake ing filtrasi industri kimia Petroleum, ing wangun pita Filter lan unsur Filter. Stainless Steel Five Heddle Weave Mesh Fitur 1. Nawakake bukaan persegi dowo 2. Apik drainase lan fitur aliran 3. Nawakake lumahing Gamelan kanggo gampang aman saka Filter ca ...

  • Stainless Steel Crimped Weave Mesh

    Stainless Steel Crimped Weave Mesh

    Stainless Steel Crimped Wire Mesh digawe ing macem-macem bahan liwat mesin bolong crimping, jinis produk kabel universal kanthi bukaan persegi utawa persegi panjang. Stainless Steel Crimped Wire Mesh bisa uga dikenal minangka wesi crimped bolong, stainless steel crimped bolong, wesi ireng crimped bolong miturut macem-macem bahan. Yuze utamane nawakake Stainless Steel Crimped Wire Mesh Bahan: 302,304,304L,316,316L Fitur: Struktur sing kuat lan awet Gaya keriting: Stainless Steel Crimped ...

  • Stainless Steel Welded Wire Mesh

    Stainless Steel Welded Wire Mesh

    Stainless Steel Welded Wire Mesh diproduksi dengan pengelasan platoon. Stainless Steel Welded wire mesh dilas kanthi kabel baja karbon rendah kualitas tinggi lan banjur dipasivasi lan diplastik dening plating kadhemen, plating panas lan lapisan PVC. Stainless Steel Welded wire mesh digawe saka kawat baja tahan karat berkualitas tinggi. Iku luwih bukti asam, tahan alkali, solidly gandheng, ayu lan digunakake digunakake. Stainless Steel Welded Wire Mesh Detail: Stainless Steel Welded Wire Mesh Karakteristik:...

Babagan Kita

  • aboutimg

Katrangan singkat:

YUZE WIRE MESH CO., LTD punika profesional stainless steel kabel & wire mesh Produsèn ing Anping, China wiwit 1986. Nilai output taunan kita liwat 40 yuta USD; 80% produk diekspor menyang 30 negara lan wilayah.

Kita duwe 3 pabrik lan 1 kantor cabang; kanthi total luwih saka 200 staf: Siji pabrik Rod Wire Stainless Steel; Pabrik Gambar Kawat Stainless Steel; Pabrik Tenun Mesh siji; Salah siji kantor Cabang ing Shijiazhuang.

  • certificate (3)
  • certificate (2)
  • certificate (4)
  • certificate (5)
  • certificate (1)
  • Kontrol kualitas

    Yuze entuk sistem kualitas ISO: GB / T19001-2016 / ISO9001: 2015 sing dadi basis utama kegiatan pengadaan, proses manufaktur lan kontrol kualitas.
  • Staff profesional

    Yuze duwe telung pabrik lan siji kantor cabang, kanthi luwih saka 200 karyawan
  • Taun pengalaman

    Operasi pabrik Yuze diwiwiti saka taun 1986 lan bisnis ekspor diwiwiti wiwit taun 2005
  • Pelanggan

    Yuze entuk reputasi dhuwur saka pelanggan luar negeri lan domestik, kita njamin nyedhiyakake layanan sing luwih apik lan produk sing kompetitif kanggo mitra bisnis.

ACARA & TRADE Shows

  • mesin spooling anyar online

    Bubar, pesawat anyar mesin spooling wis commissioning resmi sijine menyang produksi ing Yuze company.The mesin bisa nggunakake PL, PT lan NP seri spools jinis, sing luwih enrich packaging kita. Saiki, kita bisa nyedhiyakake kemasan spools kaya ing ngisor iki: Hubungi kita yen sampeyan duwe kabutuhan utawa ...

  • Lingkungan Panyimpenan Stainless Steel Mesh Penting

    Bolong baja tahan karat minangka jinis kawat baja tahan karat, sing ora bebas karat, lan kinerja korosi ing media kimia ora stabil. Ketahanan korosi kawat baja tahan karat dipengaruhi dening unsur kimia kayata nikel, kromium, cop ...

  • Sugeng rawuh kabeh Yuze

    Nalika aku mriksa foto kunjungan pelanggan, aku kelingan pelanggan Korea lan Australia ngunjungi toko kerja lan nindakake diskusi luwih lanjut ing ruang rapat. kerja sing apik kanggo ngerti ...

  • Pameran Turki

    Iku cara promosi apik nalika customer ndeleng kita ing sawetara pameran, utamané sawetara pameran profesional, kang sederek karo produk lan produk applications.We wis melu 4 pameran ing pungkasan 2 years.Our departemen sales wis pangerten banget jero abou ...