HOT SALE PRODUK

  • Stainless Steel Wire(Mesh Weaving)

    Kawat Stainless Steel (Tenun Jaring)

    Kawat stainless steel ngabogaan ductility alus, kakuatan tensile tinggi jeung panungtungan panjang dina pamakéan, kalenturan tinggi, résistansi abrasion sarta lalawanan korosi, diaméterna seragam, permukaan lemes, warna caang, jsb. Kawat Stainless Steel (Mesh Tenun) Parameter: Diaméter kawat: φ0.10-φ4.00 mm Bahan kelas: 304, 304L, 316, 316L,201, 202, 301, 302, jsb Standar: ASTM, GB, DIN, JIS Kakuatan tensile: 600N / mm2-800N / mm2 Aplikasi: 70% tina kawat annealing hidrogén Yuze Stainless Steel kami lolobana dilarapkeun dina mes ...

  • Stainless Steel Wire(Flexible Hose Media)

    Kawat Baja Tahan Karat (Media Selang Fleksibel)

    Fitur: Kawat stainless steel ngabogaan ductility alus, kakuatan tensile tinggi jeung panungtungan panjang dina pamakéan, kalenturan tinggi, résistansi abrasion sarta lalawanan korosi, diaméterna seragam, permukaan lemes, warna caang, jsb. Kawat stainless steel Parameter: Diaméter kawat: φ0.10-φ4.00 mm Bahan kelas: 304, 304L, 316, 316L,201, 202, 301, 302, jsb Standar: ASTM, GB, DIN, JIS kakuatan Tensile: 600N /mm2-800N/mm2 Kawat baja tahan karat Aplikasi: Yuze Stainless Steel kawat annealing hidrogén dianggo salaku fleksibel ...

  • Stainless Steel Wire Mesh

    Stainless Steel Wire Mesh

    Kawat baja stainless geus loba dipaké dina kimia, pétrokimia sarta éksplorasi minyak, transportasi, industri nuklir, tanaga, tékstil, aerospace, éléktronika, kertas farmasi dahareun jeung séktor industri lianna, di wewengkon nu tangtu atawa bisa jadi teu jadi bahan logam diganti indispensable. Sajaba ti éta, sub-bolong sta-nless baja jeung hiasan tur gampang pikeun ngabersihan jeung sipat antbakteri, dina sektor con-sumer geus loba dipaké, kayaning konstruksi jeung hiasan, kitc ...

  • Stainless Steel Square Woven Mesh

    Stainless Steel Square anyaman bolong

    Stainless Steel Square Woven Mesh utamana ngawengku biasa Plain / Twill Weave Mesh; ranged ti 1mesh ka 635mesh; "Tensile Bolt" Bolting lawon; Crimped bolong jeung dilas bolong. Biasa Plain / Twill Weave Mesh sareng "Tensile Bolt" Bolting Cloth biasana kanggo aplikasi industri. Sadaya kontrol kualitas Square bolong dumasar kana ASTM E 2016-15 Standar sareng bahan baku dumasar kana standar ASTM A580-14. Bahan baku Kelas: 304, 304L, 316, 316L, 430, jsb. Pamakéan umum dina aplikasi béda: · Ukuran ...

  • Stainless Steel Dutch Wire Mesh

    Stainless Steel Walanda Kawat bolong

    Yuze ngahasilkeun lawon kawat khusus pikeun nyumponan kabutuhan filtrasi klien. Jaring saringan anyaman Walanda nyayogikeun kamampuan filtrasi anu hadé pikeun rupa-rupa aplikasi, kalebet tekanan, bahan bakar sareng saringan cair pikeun industri aerospace, pétrokimia, farmasi, pertambangan sareng perawatan cai limbah. Stainless steel tahan ka panas, asam, korosi sareng ngagem. Kusabab ciri ieu, bolong stainless steel loba dipaké dina pertambangan, kimia, kadaharan, minyak bumi, ubar, jeung sajabana, ...

  • Stainless Steel Five Heddle Weave Mesh

    Stainless Steel Lima Heddle ninun bolong

    Stainless Steel Lima Heddle Weave Mesh nyadiakeun bukaan rectangular. Desain unik tina bolong ieu tiasa ngabantosan ningkatkeun drainase sareng sipat aliran. Bolong ieu ogé ngagaduhan permukaan anu mulus dina hiji sisi, anu seueur dianggo dina filtrasi industri kimia minyak bumi, dina bentuk pita saringan sareng unsur saringan. Stainless Steel Lima Heddle Weave Bolong Fitur 1. Nawarkeun hiji lawang rectangular 2. Ningkat drainase sarta fitur aliran 3. Nawarkeun permukaan lemes pikeun gampang ngaleupaskeun filter ca ...

  • Stainless Steel Crimped Weave Mesh

    Stainless Steel Crimped ninun bolong

    Stainless Steel Crimped Wire Mesh dijieun dina rupa-rupa bahan ngaliwatan crimping mesin bolong, jenis produk kawat universal kalayan bukaan pasagi atawa rectangular. Stainless Steel Crimped Wire Mesh bisa ogé dipikawanoh salaku bolong crimped beusi, stainless steel crimped bolong, beusi hideung crimped bolong nurutkeun bahan béda. Yuze utamina nawiskeun Stainless Steel Crimped Wire Mesh Bahan: 302,304,304L,316,316L Fitur: Struktur teguh sareng awét Gaya Crimped: Stainless Steel Crimped ...

  • Stainless Steel Welded Wire Mesh

    Stainless Steel dilas Kawat bolong

    Stainless Steel Welded Wire Mesh dihasilkeun ku las platoon. Stainless Steel Welded kawat bolong ieu dilas kalawan kualitas luhur kawat baja karbon low lajeng passivated na plasticized ku plating tiis, plating panas tur palapis PVC. Stainless Steel Dilas kawat bolong dijieunna tina kualitas luhur kawat stainless steel. Ieu leuwih asam buktina, alkali tahan, solidly dilas, geulis tur loba dipaké. Stainless Steel Welded Wire Mesh Rincian: Stainless Steel Welded Wire Mesh Ciri: alus teuing ...

Tentang Kami

  • aboutimg

Katerangan ringkes:

YUZE WIRE MESH CO., LTD nyaéta profésional kawat stainless steel & kawat bolong produsén di Anping, Cina saprak 1986. nilai kaluaran taunan kami leuwih 40 juta USD; 80% produk diékspor ka 30 nagara sareng daérah.

Kami gaduh 3 pabrik sareng 1 kantor cabang; kalawan total leuwih 200 staffs: Hiji pabrik Stainless Steel Kawat Rod; Hiji pabrik Gambar Kawat Stainless Steel; Hiji pabrik Tenun bolong; Hiji kantor Cabang di Shijiazhuang.

  • certificate (3)
  • certificate (2)
  • certificate (4)
  • certificate (5)
  • certificate (1)
  • Kontrol kualitas

    Yuze ngahontal sistem kualitas ISO: GB / T19001-2016 / ISO9001: 2015 anu mangrupa dasar utama kagiatan ngayakeun, prosés manufaktur sarta ngadalikeun kualitas.
  • Staf profésional

    Yuze owns tilu pabrik jeung hiji kantor cabang, kalawan sagemblengna leuwih 200 staffs
  • Mangtaun-taun pangalaman

    Operasi pabrik Yuze dimimitian ti taun 1986 sareng bisnis ékspor dimimitian ti taun 2005
  • Palanggan

    Yuze gains reputasi tinggi ti luar negeri jeung konsumén domestik, urang mastikeun nyadiakeun layanan hadé jeung produk kalapa ka mitra bisnis urang.

ACARA & TRADE nembongkeun

  • mesin spooling anyar online

    Anyar, susunan anyar mesin spooling ieu commissioning resmi nempatkeun kana produksi di Yuze company.The mesin bisa ngagunakeun PL, PT sarta NP runtuyan tipe spools, anu salajengna enrich bungkusan urang. Ayeuna, urang tiasa nyayogikeun bungkusan spools sapertos kieu: Mangga ngahubungi kami upami anjeun ngagaduhan kabutuhan atanapi ...

  • Lingkungan Panyimpenan Stainless Steel Mesh Penting

    Bolong stainless steel mangrupikeun jinis kawat baja tahan korosi, anu henteu leres-leres karat, sareng kinerja korosi na dina média kimia henteu stabil. Résistansi korosi tina kawat stainless steel bolong kapangaruhan ku unsur kimia na sapertos nikel, kromium, cop ...

  • Wilujeng sumping ka sadayana didatangan Yuze

    Nalika kuring marios poto kunjungan palanggan, kuring émut para nasabah Korea sareng Australia nganjang ka toko padamelan kami sareng ngabahas langkung jauh di kamar rapat kami. tugas hébat ngartos ...

  • Pameran Turki

    Ieu mangrupakeun cara promotion alus lamun customer ningali urang dina sababaraha paméran, utamana sababaraha paméran profésional, nu baraya jeung produk jeung produk applications.We kungsi milu 4 paméran dina panungtungan 2 years.Our departemén jualan kungsi pamahaman pisan jero abou ...